Cameraobservant

Vanuit de praktijk is door Insyte Security een cursus ontwikkeld voor cameraobservanten. Het betreft een praktijkgerichte cursus met veel interactie. Naast juridische aspecten en communicatie komt met name het benoemen en herkennen van afwijkend gedrag binnen de cursus aan de orde.
De cursus zal voor iedere opdrachtgever op maat worden gemaakt in overeenstemming met de wensen van de opdrachtgever, de doelstelling van het uit te voeren toezicht en het ervaringsniveau van de cameraobservanten. De duur van de cursus zal daarop worden ingesteld.
De cursus kan worden gegeven in een simulatieomgeving op een door ons geselecteerde locatie of desgewenst in meldkamers bij opdrachtgevers.

Coaching on the job
Genoemde cursus geeft cameraobservanten prima tools om aan de slag te kunnen. Afhankelijk van de doelstellingen van het cameratoezicht en de intensiteit van het toezicht kan het nodig zijn dat in aanvang begeleiding nodig is. Insyte Security kan in dergelijke gevallen voorzien door toevoeging van een coach met veel ervaring als cameraobservant.