Referenties

Access Innovations
Access Innovations houdt zich bezig met business-innovatie, consultancy, concept creation, concept selling en product-marketing op de gebieden van draadloze communicatie netwerken, draadloze communicatie producten en draadloze communicatie technologieën.
Aveant
Aveant is de grootste aanbieder van zorg in en om de stad Utrecht. Met ruim 2000 medewerkers staan wij voor u klaar; met advies, ondersteuning en hulp. Vertrouwd als altijd.
Bunnik BV
Bunnik BV opereert binnen de Van Doorn Groep op vier vakgebieden: grond-, weg-, en waterbouw, hoveniers- en groenvoorzieningwerken, baggerwerken en dienstverlening.
Dover verkeersmaatregelen
Maatregelen volgens de geldende richtlijnen (BRL) vereisen een verkeerskundige en professionele aanpak! Dover verkeersmaatregelen werkt volgens deze richtlijnen en adviseert u desgewenst met de juiste volgorde.
GVU
GVU is hèt openbaar vervoerbedrijf in de stedelijk agglomeratie Utrecht. GVU verzorgt het vervoer van haar klanten in Utrecht, Maarssen en Kockengen. Dagelijks zo’n 110.000 klanten klanten. Op jaarbasis zijn dat ruim 34 miljoen reizigers.
Ipol BV
IPOL is een particulier opleidingeninstituut dat zich gespecialiseerd heeft in (crisis)management- en (interculturele) communicatie/agressietrainingen.
Visics
Visics is de top innovatie in de veiligheidsindustrie. Het concept is ontwikkeld in reactie op de vraag van grote bedrijven naar hogere veiligheidsniveau´s tegen lagere kosten. Het concept heeft al zeer goede resultaten gehaald en zijn waarde bewezen bij grote projecten.